Omah> Babagan awake dhewe > pabrik > Toksun Energy Chemical

Xinjiang Zhongtai Chemical Toksun Energy Chemical Co., Ltd.

Xinjiang Zhongtai Chemical Toksun Energy Chemical Co., Ltd.

Zhongtai Kimia Toksun energi lan kimia taman industri ing Agustus 2012 kanggo njupuk liwat asli sawise Kajaba anyar kanggo perusahaan, kanggo ningkataké sumber kauntungan lokal Toksun kayata watu gamping, konversi batu bara, ing basis saka 500000 ton saka calcium carbide asli. kapasitas produksi, nambah chain industri, siji sawise liyane investasi 600000 ton calcium carbide lan ndhukung anyar 2 x 300000 mw proyèk stasiun daya, 300000 ton saka resin kinerja dhuwur, Lan disualekno saka mantan perusahaan semen Sanchuan, planning sinkron lan construction proyek semen slag kalsium karbida, kanggo mbangun taman industri ekonomi sirkular terpadu. Nganti saiki, taman iki kalebu area luwih saka 3000 mu, kanthi total aset 7.2 milyar yuan, lan wis mbentuk kapasitas produksi taunan 1.2 yuta ton kalsium karbida lan 2 × 300 yuta kilowatt kapasitas diinstal. Ana luwih saka 3,700 karyawan, ing antarane luwih saka 1100 karyawan etnis minoritas, kira-kira 30% saka jumlah total.

Kanthi manajemen standar safety lan konstruksi tim minangka operator, tundhuk ing mripat, kanggo manajemen entuk manfaat, kanggo safety kanggo entuk manfaat, promosi manajemen sing apik lan standar, nambah tingkat manajemen dhasar. Patuhi konsep perlindungan lingkungan, lan terus-terusan ningkatake upaya landscaping, pabrik industri kalsium karbida nasional ijo pisanan. Tambah terus investasi safety lan lingkungan pangayoman, wis ngenalaken manipulator release otomatis, mesin lumahing skid, sistem transportasi awu gas lan piranti majeng liyane teknologi safety penting lan piranti automation. Sekawan studio master, kalebu wilayah otonomi, perusahaan klompok lan perusahaan, wis diadegake kanggo ngrangsang inovasi kabeh staf. Akeh teknologi kayata pangukuran otomatis dawa elektroda lan kontrol online wis ngilangi masalah industri, lan 16 paten praktis nasional wis dipikolehi. Manajemen produksi safety ing situs wis dadi perusahaan pathokan industri kalsium karbida.