Omah> Babagan awake dhewe > pabrik > MarkorChem

Xinjiang MarkorChem Co., Ltd.

Xinjiang MarkorChem Co., Ltd.

Xinjiang Markor Chemical Industry Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka ZhongTai Group. sing didegaké ing 2004. Dumunung ing Markor Chemical Park ing zona Pangembangan Ekonomi lan Teknologi, Korla, Xinjiang, China. Kanthi nggunakake kaluwihan lengkap sumber daya gas alam lokal ing Korla, produksi BDO Markor wis entuk kinerja sing luar biasa ing hemat energi lan perlindungan lingkungan. Markor iku salah siji saka manufaktur anjog ing BDO pasar hilir, lan wis ngrambah kinerja pinunjul ing kualitas produk lan layanan customer.