Babagan awake dhewe

kontak

Njaluk ing tutul

Kanggo duwe rincian mesin! Kanggo entuk rega paling anyar!
Kanggo nemokake mesin kita digunakake ing lokal!
Hubungi kita Saiki ……

  • Perusahaan:

    Xinjiang Zhongtai Import & Export Co.,Ltd

  • Perusahaan:

    Zhong Tai International Development (Hk) Limited

  • Address:

    No.39, Yangchenghu Road, E&T development zone, Urumqi, XinJiang China

  • E-mail:

    zhongtaiint@xjzhongtai-chem.com

map
karir

Xinjiang Zhongtai Chemical Co., Ltd.is Xinjiang Uygur Otonomi wilayah support tombol saka kaluwihan Enterprises konversi sumber daya, diadegaké ing Desember 18, 2001, kadhaptar ing Bursa Saham Shenzhen ing Desember 8, 2006, The leluhur saka perusahaan punika Xinjiang Pabrik Soda Caustic dibangun ing taun 1958.

  • Visi Perusahaan
  • Misi Perusahaan
  • Nilai Inti Perusahaan
  • Roh Perusahaan
  • Visi Perusahaan

    Kanggo nggawe klompok industri abad-lawas sing berorientasi wong, dihormati

    Visi Perusahaan
  • Misi Perusahaan

    Enrich rakyat, makmur Xinjiang, nguatake negara

    Misi Perusahaan
  • Nilai Inti Perusahaan

    Wong-oriented, bisnis adil, Filial pisanan, Nilai tentrem

    Nilai Inti Perusahaan
  • Roh Perusahaan

    Dadi down-to-earth, usaha lan dedikasi, tanpa wedi lan motivasi

    Roh Perusahaan

Siap Aplikasi?