Omah> Babagan awake dhewe > pabrik > Fukang Energy

Xinjiang Zhongtai Chemical Fukang Energy Co., Ltd.

Xinjiang Zhongtai Chemical Fukang Energy Co., Ltd.

Xinjiang Zhongtai Chemical Fukang Energy Co., Ltd. dumunung ing "Basis Demonstrasi Industri Industrialisasi Anyar Nasional" - Taman Industri Xinjiang Fukang. Iku afiliasi kanggo Xinjiang Zhongtai Chemical Co., Ltd. "Zhongtai Chemical", kode saham 002092), perusahaan kadhaptar sing dikontrol dening Xinjiang Zhongtai (Group) Co., Ltd. ing taun sing padha, kanthi ibukutha kadhaptar 5 milyar yuan lan total aset 2009 milyar yuan. Sawisé simposium karya Xinjiang tengah ing Mei 19, perusahaan ngrebut kesempatan pembangunan, construction project digawe cepet, ngajokaken "loro langkah digabung dadi siji langkah", lan digabungake construction saka fase pisanan lan kaloro saka taman industri karo 2.2 ton saka polyvinyl klorida. resin lan 9.3 ton membran ion soda kaustik lan 300,000 kWh diinstal proyèk ekonomi sirkular pembangkit listrik, kang rampung kanthi lengkap lan sijine menyang produksi ing November 2012. Ana luwih saka 2,000 karyawan, karo umur rata-rata 32 taun.

Fukang Energy wis dioperasikake meh 7 taun. Sawise optimasi lan perbaikan teknologi sing terus-terusan, kapasitas produksi piranti kasebut luwih ditindakake. Saiki, wis nggawe skala produksi taunan 900,000 ton resin polivinil klorida lan 650,000 ton soda kaustik membran ion. Saiki utamané mrodhuksi SG-3, SG-5, SG-7, SG-8 jinis resin PVC, 62GP, 72GP, 67FL telung jinis resin tempel, P2500, P1800, P400, resin anyaman, resin impact dhuwur, bahan khusus kanggo produk kayata klep lan helm safety lan liya-liyane, uga soda caustic cair lan soda caustic flake, kanthi kapasitas produksi 18 merek resin kanthi total. Wis dikembangake dadi basis industri klor-alkali sing nggabungake R&D, produksi, pangolahan lan panyimpenan klor-alkali, kanthi kapasitas produksi paling gedhe, teknologi proses maju lan fasilitas pendukung industri lengkap Zhongtai Chemical. Iki uga minangka "perusahaan teknologi tinggi" tingkat nasional, "Unit Demonstrasi Pabrik Hijau Nasional", "Pamimpin Efisiensi Energi Industri Petrokimia Benchmark Enterprise" lan "Peradaban Pemuda Nasional" ing industri PVC kalsium karbida. Produk utama PVC yaiku salah siji saka limang resin tujuan umum kanthi output paling gedhe, biaya paling murah lan siji-sijine produk kimia dhasar sing ora nggunakake petroleum minangka bahan mentah. tekstil, bahan bangunan, raket banget karo macem-macem bidang ekonomi nasional.

Saiki, Fukang Energy duwe pusat teknologi tingkat nasional kanthi total investasi 130 yuta yuan. Adhedhasar riset lan pangembangan produk PVC-tartamtu, multi-kinerja lan multi-tujuan, deepens pembaharuan sumber-sisi, ngembangaken lapangan aplikasi saka PVC, lan nyadari dhuwur-mburi lan manufaktur produk macem. Saiki, produk resin khusus kayata P1800, P2500, P400, lan resin matting wis kasil dikembangake lan diprodhuksi ing skala gedhe, sing akeh digunakake ing medis, dekorasi otomotif, sabuk conveyor, sealing strip lan lapangan liyane, ngisi celah. ing produksi resin khusus ing peralatan gedhe ing industri. Ndhukung pambangunan basis demonstrasi produksi pasca-proses PVC kanthi output taunan 50,000 ton, utamane ngarahake profil PVC, pipa, template bangunan, watu-plastik, kayu-plastik, insulasi tembok lan bahan bangunan anyar liyane. pasar, anjog aplikasi bahan bangunan PVC kanggo pembangunan kualitas dhuwur.

Fukang Energy bakal tundhuk karo konsep pembangunan anyar, deepen reformasi struktural sisih sumber sesuai karo syarat pembangunan kualitas dhuwur, nandheske kanggo ngowahi industri tradisional kanthi teknologi dhuwur, lan akselerasi implementasine saka intelijen industri, informasi, lan upgrade digital. lan transformasi kanggo nguatake, nggedhekake lan ngoptimalake industri PVC proses asetilena sing dikenal minangka "paten China", ngluwihi rantai industri, ningkatake rantai nilai, kanthi tegas njaga keamanan energi nasional, lan mbantu Made in China 2025.