Group

Pambuka Grup

2001

Madeg ing

2006

Perusahaan Bursa Saham Shenzhen ing

45

anak perusahaan wutuh

47

Perusahaan Saham Gabungan

45000

Karyawan

¥100 milyar

Total Aset

$2.146

Modal Umum

¥100 milyar

Pendapatan operasional 2022

Wiwit diadegaké,
Perusahaan wis menang pirang-pirang penghargaan

Ing taun-taun pungkasan, perusahaan wis nggawe prestasi gedhe ing inovasi ilmiah lan teknologi, keuntungan ekonomi, kualitas produk, hemat energi lan pengurangan emisi, panggunaan sumber daya, perlindungan lingkungan, strategi merek, safety produksi, tanggung jawab sosial, manajemen perusahaan, sumber daya manusia, perusahaan. konstruksi budaya lan liya-liyane.

Perusahaan wis dianugerahi pembangunan ekonomi Urumqi "perusahaan kontribusi pinunjul "," Enterprises kontribusi pinunjul tax ", "Western Development saka Enterprises paling Xinjiang kang "," Xinjiang Autonomous Region Circular Unit Pilot Ekonomi "," Urumqi City Air Pollution Control Advanced Unit ", "Unit Peradaban Wilayah Otonomi "," 500 perusahaan kimia paling dhuwur ing China "," perusahaan kimia paling gedhe ing China" gelar kehormatan. Menang 2011" CCTV Finance 50 Top Company "Award. Mei 2014, China lan Thailand Chemical menangaké "Penghargaan Nominasi Penghargaan Industri China ". Ing 2018 menang "Fifth China Industrial Award" lan gelar kehormatan liyane.