Omah> Babagan awake dhewe > pabrik > Grup Tekstil lan Garmen Zhongtai

Xinjiang Zhongtai Textile and Garment Group Co., Ltd.

Xinjiang Zhongtai Textile and Garment Group Co., Ltd.

Supaya sak tenane ngleksanakake inisiatif "Sabuk lan Dalan" nasional lan rencana aksi telung taun kanggo reformasi perusahaan-perusahaan negara, entuk kesempatan strategis kanggo promosi pangembangan wilayah kulon ing jaman anyar kanggo mbentuk pola anyar. , lan ningkataké pangembangan industri tekstil lan sandhangan ing Xinjiang kanggo drive Employment saka mayuta-yuta wong, ing Fortune 500 perusahaan kadhaptar global Xinjiang Zhongtai (Group) Co., Ltd. (sabanjuré diarani minangka "Zhongtai Group") nandur modhal lan ngedegake anak perusahaan sing diduweni kabeh - Xinjiang Zhongtai Textile and Garment Group Co., Ltd. (sabanjure diarani "Tekstil lan Garment Group") tanggal 23 Desember 2021. , kanthi modal kadhaptar 1 milyar yuan.

Zhongtai Textile and Garment Group, minangka perusahaan platform sektor tekstil lan sandhangan ing "telung bisnis utama" lan "pitu sektor utama" saka Zhongtai Group, nguatake operasi bisnis, jadwal produksi, manajemen investasi, pengawasan internal, layanan koordinasi lan fungsi manajemen liyane saka rong industri utama yaiku cotton spinning lan viscose spinning. Ing pungkasan Juni 2022, total aset sing dikelola yaiku 37.5 milyar yuan, lan ana luwih saka 50 anak perusahaan ing kabeh level, 11,008 karyawan lan luwih saka 30,000 buruh. Bisnis kasebut kalebu tanduran lan akuisisi kapas, produksi serat viscose, pemintalan lan pangolahan, dodolan tekstil rajutan lan bahan mentah, manufaktur produk tekstil omah, manufaktur lan dodolan produk tekstil industri, manufaktur sandhangan, pengadaan lan layanan agensi penjualan, manajemen rantai pasokan. layanan, konsultasi manajemen bisnis lan lapangan liyane.

Saiki, ing sekitar rantai industri katun lan rantai industri viscose, sektor tekstil lan sandhangan wis mbentuk 70,000 hektar basis breeding wiji, 1.23 yuta hektar basis tanduran katun standar dhuwur, 880,000 ton serat viscose, 3.795 yuta ingot saka benang viscose, lan 960,000 ingot saka benang viscose. Kapasitas produksi benang katun yaiku 140,000 ton kain non-anyaman, 95 yuta meter kain tenun, 16,000 ton kain tenun, lan 4.5 yuta potongan (set) sandhangan sing digawe khusus. Wis dibangun perusahaan anjog siji-ukuran paling gedhé ing industri katun, basis produksi benang viscose paling gedhé ing donya, basis produksi viscose paling gedhé ing China, lan sawetara Enterprises dhuwur-tech. Wis nggawe model pangembangan rantai industri kabeh sing nggabungake tanduran katun, produksi viscose, pemintalan lan tenun hilir, percetakan lan pewarnaan, lan pangolahan rasukan.

Produk utama yaiku katun lint berkualitas tinggi, varietas katun, serat biasa, serat denier ultra-halus, pemutihan jinis katun, pemutihan denier halus, pemutihan jinis wol, serat medis putih dhuwur, serat tahan api, serat antibakteri , serat colored, etc kanggo serat stapel viscose ing specifications dawa. Macem-macem spesifikasi saka dhuwur, medium lan low-grade open-air Spinning, vortex spinning, ring Spinning, carded combed benang viscose, benang katun lan macem-macem benang campuran, medical non-anyaman kain, dhuwur-count, dhuwur-Kapadhetan, sudhut-jembar tekstil ngarep, kain sandhangan dhuwur-mburi lan kabeh jinis clothing.Produk nduweni karakteristik saka nyandhang resistance, anti-pilling, antistatic, dyeing padhang lan warni, hygroscopicity apik, comfort apik lan daya adaptasi kuwat. Produk wis lulus STANDARD 100 dening OEKO-TEX? sertifikasi lan sertifikasi FSC lan CFCC sistem manajemen alas; gabung karo aliansi pangembangan ijo industri serat selulosa sing diregenerasi, lulus audit sertifikasi STeP (sertifikasi produksi tekstil lestari), lan lulus label Made in Green (Made in Green).

Perusahaan-perusahaan sing diawasi afiliasi wis sukses menangake "Penghargaan Buruh Nasional", "Basis Demonstrasi Produksi Serat Selulosa lan Tekstil R&D Nasional", Perusahaan Utama Utama Nasional ing Industrialisasi Pertanian, Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, lan "Tugas Kontrak, Tugas Berat Nasional." " Unit kredit, sepuluh merek paling dipercaya kualitas ing industri katun China, reputasi layanan kualitas nasional "AAA" perusahaan tingkat, pusat teknologi perusahaan tingkat wilayah otonomi, Corps tingkat industrialisasi tetanèn perusahaan anjog, Corps tingkat anjog perusahaan perdagangan manca lan akeh kaurmatan liyane. Proyèk integrasi tetanèn lan tekstil sing nandur modhal lan dibangun ing Tajikistan wis kalebu ing proyek kunci "Sabuk lan Dalan" nasional lan proyek kunci kerjasama China-Tajikistan, lan menangaké "Tajik Best Industrial Product Award" lan "Tajik National Excellent". Penghargaan Perusahaan Industri".

Grup Tekstil lan Garmen fokus banget ing posisi strategis kayata "pemasok bahan benang multi-serat paling gedhe ing donya", "R&D lan basis produksi paling gedhe kanggo bahan serat ing sisih kulon", "pamimpin perdagangan lan sirkulasi ekspor. layanan tekstil lan rasukan ing sisih kulon", lan praktik konstruksi "Sabuk lan Dalan" lan "Kelompok Perusahaan Rantai Industri Katun Kelas Dunia", sesuai karo ide pangembangan ndawakake rantai, nguatake rantai, nambah rantai. , lan consolidating chain, adhedhasar listing saka industri anjog perusahaan-Lihua Group, karo construction project minangka inti, liwat investasi lan gabungan lan pitukon, integrasi industri, transformasi lan nganyarke saka kabèh industri, kita bakal nggawe industri kabèh. rantai pemintalan kapas, pemintalan viscose lan pemintalan serat kimia kanthi "kategori lengkap", nggabungake "tanam - pemintalan - tenun - pencelupan - finishing - sandhangan" . Iku nyadari pembangunan lan transformasi dalan bahan baku macem-macem dituduhake dening katun lan serat kimia, lan sadhar transformasi saka chain industri kabèh saka Processing utami kanggo teknologi, fashion lan arah ijo, lan sadhar transformasi saka "depresi kebijakan" menyang transformasi "Industrial agglomeration highland" fokus ing marketing.

Sajrone periode "Rencana Lima Taun 14" lan mangsa ngarep, perusahaan bakal luwih nggabungake lan ningkatake daya saing industri tekstil lan sandhangan, koordinasi rantai pasokan rantai industri sing aman lan dipercaya, utamane fokus ing panyulingan rantai industri katun, ngleksanakake transfer tanah kanggo netepake farms modern, nggedhekake ukuran tanduran kapas, nyepetake panyiapan saka kualitas dhuwur kapas varieties riset lan pangembangan basis, ngoptimalake struktur varieties kapas, nambah kualitas katun, ningkataké realisasi saka gedhe-ukuran, standarisasi, mechanized lan produksi katun kualitas dhuwur, lan mbangun account katun pengaruh ing China. Fokus ing nguatake lan ngoptimalake industri serat viscose, koordinasi sumber daya rantai industri internal saka sektor tekstil lan sandhangan, cukup nyetel struktur varietas serat stapel viscose, nambah kualitas produk, nyetabilake kualitas produk, lan nambah pangembangan serat stapel viscose sing dibedakake. macem-macem. Ngleksanakake transformasi teknis ing pabrik produksi serat pokok viscose sing ana, ningkatake kemajuan teknologi, intelijen, irit energi lan tingkat pengurangan emisi, nyetabilake skala produksi, ngembangake serat lyocell kanthi cara sing pas, lan nyedhiyakake serat selulosa sing berkualitas tinggi. bahan kanggo pinning pangguna grup lan ing Xinjiang. Fokus ing break liwat chain industri serat polyester, gumantung ing produk diprodhuksi dening diresiki terephthalic acid (PTA) project lan etilena glikol (EG) project ing construction dening Zhongtai Group minangka bahan mentahan, mbangun platform kerjasama industri lan introduce chain industri. partners , dipandu dening diferensiasi produk lan functionalization, ngarahke ing pasar ing Xinjiang lan Asia Tengah, rationally rencana ukuran pembangunan lan macem-macem struktur filamen polyester lan serat pokok, lan ngembangaken chain industri polyester polyester. Gabungke multi-chain, lan pungkasanipun nyadari campuran katun, serat pokok poliester, serat pokok viscose, lan liya-liyane, terus ngembangake industri tenun, sandhangan lan sandhangan, industri tekstil omah, nggawe energi kinetik anyar lan kaluwihan anyar, ningkatake kualitas dhuwur. - mungkasi transformasi ijo sing cerdas ing industri, lan entuk pembangunan sing berkualitas.