Omah> Babagan awake dhewe > pabrik > Teknologi Tekstil Zhongtai

Zhongtai Textile Technology Co., Ltd.(Korla)

Zhongtai Textile Technology Co., Ltd.(Korla)

Zhongtai Textile Technology Co., Ltd.(Korla) (sabanjuré diarani "Korla Zhongtai Textile Technology"), biyèn dikenal minangka Xinjiang Fulida Fiber Co., Ltd., didegaké tanggal 6 Agustus 2007, lan diganti dadi Xinjiang Zhongtai Textile Group Co., Ltd. tanggal 6 Agustus 2019. Perusahaan kasebut, tanggal 5 Januari 2022, diganti dadi Korla Zhongtai Textile Technology Co., Ltd., kanthi modal kadhaptar 3.969 milyar yuan. Ing April 2016, wis rampung kanthi lengkap. dituku dening Xinjiang Zhongtai (Group) Co., Ltd., perusahaan milik negara gedhe ing Wilayah Otonomi Uighur Xinjiang, lan saiki dadi perusahaan milik negara. Perusahaan iki dumunung ing sisih wétan Jalan Raya Nasional 218 ing Korla Economic lan Zona Pengembangan Teknologi lan ing sisih lor Terusan Utama Kuta, jembaré watara 200 hektar lan utamané ing produksi, dodolan lan pangembangan teknologi serat stapel selulosa lan serat stapel selulosa diferensiasi lan fungsional.Produk utama yaiku katun- jinis bleaching, medium-dawa bleaching, fine-denier bleaching, wool-jinis bleaching, dhuwur-putih serat medical, flame-retardant serat, wool-jinis serat lan specifications liyane saka serat stapel selulosa, uga macem-macem spesialisasi liyane lan dawa saka deniers beda lan dawa. Serat cendhak selulosa berwarna.

Kanthi perawatan lan dhukungan saka panitia partai lan pemerintah ing kabeh tingkat, Korla Zhongtai Textile Technology wis mbentuk model pangembangan saka pulping ijo, pabrik pulp kayu daur ulang, produksi serat cendhak selulosa, lan spinning dhuwur. Wis dadi perusahaan skala gedhe kanthi output taunan 380,000 ton serat pokok selulosa, 90,000 ton pulp, 300,000 ton asam sulfat, ndhukung pembangkit listrik 76MW, total aset 12.2 milyar yuan, lan 1,900 karyawan saka macem-macem etnis. .

Teknologi Tekstil Korla Zhongtai kanthi aktif ngetrapake strategi utama ngembangake industri tekstil lan sandhangan ing wilayah otonomi kanggo nyurung tenaga kerja jutaan wong, lan nduwe peran ing demonstrasi lan promosi ing pambangunan Taman Industri Tekstil Korla. Aktif ngleksanakake transformasi teknologi lan ekspansi kanggo nyukupi pasokan bahan mentah kanggo pabrik pemintalan ing taman kasebut, ningkatake produksi ijo, ramah lingkungan lan hemat energi, nggawe model pangembangan bunder lan bisa dianyari, lan nggabungake perusahaan hulu lan hilir kanggo nyepetake tata letak serat viscose ing Xinjiang dadi luwih kuwat, luwih gedhe lan luwih apik lan ngupayakake nyurung industri tekstil Xinjiang menyang dhuwur sing anyar.

Perusahaan lulus sistem manajemen mutu ISO9001 nasional, sistem manajemen lingkungan ISO14001, lan audit sertifikasi sistem manajemen internasional kesehatan lan safety OHSAS18001. Produk kasebut wis lulus STANDAR 100 dening OEKO-TEX? sertifikasi lan sertifikasi FSC lan CFCC saka sistem manajemen alas. Ing 2018, gabung karo Aliansi Pembangunan Hijau saka Industri Serat Selulosa Regenerasi; ing 2019, lulus audit sertifikasi STeP (sertifikasi produksi tekstil lestari) lan ditrapake kanggo labeling Made in Green (manufaktur ijo). ", "National Excellent Brand Contribution Award in Chemical Fiber Industry", "'China Chemical Fiber Industry Association · Green Universe Fund' Green Contribution Bronze Key Award" "National Textile Industry Party Building Advanced Enterprise", "Hubungan Tenaga Kerja Tekstil Nasional Perusahaan Harmonis" , "Penghargaan Khusus Prestasi Inovasi Manajemen Industri Tekstil Nasional Ke-XNUMX", "Pabrik Ijo Wilayah Otonomi", "Perusahaan Utama Utama Industri Pertanian Wilayah Otonomi" lan akeh gelar kehormatan liyane.

Looking nerusake kanggo mangsa, Teknologi Tekstil Zhongtai bakal gumantung ing kaluwihan sumber daya, kaluwihan privasi dibedakake lan kaluwihan dhewe ing talents, teknologi, lan pasar kanggo mantep netepake konsep ekologi ijo lan pembangunan intensif, lan deepen integrasi sumber daya, ngiyataken. kerjasama industri, ngoptimalake sistem lan mekanisme, nggawe kabeh gaweyan kanggo mbangun kapasitas pembangunan sustainable saka chain industri, nyepetake promosi kualitas, efisiensi, lan owah-owahan dinamis, lan nggawe kontribusi positif kanggo stabilitas sosial, stabilitas long-term lan pembangunan ekonomi ing. Xinjiang.