kapercayan
Keunggulan
Vitality
Bangunan ing
saiki lan
nggawe masa depan
Konstruksi a
taman lan
greening a Gobi
indexvideo

TENTANG KOMPUTER
Grup Zhongtai

Zhongtai Group minangka perusahaan klompok kanthi siji perusahaan kadhaptar lan luwih saka 200 cabang. Pendhudhuke didegaké ing taun 1958, kanthi total aset luwih saka 2 triliun yuan, revenue dodolan taunan 200 milyar yuan lan luwih saka 50,000 karyawan.

Read More
Kontak Pakar
ico
Kontak Pakar

Nggawe masa depan
bebarengan, Zhongtai gatherstalents....

Read More
Budaya perusahaan
ico
Budaya perusahaan

Imbang, diakses, terus-terusan lan klebu. Iku
nduweni konotasi sugih kawicaksanan....

Read More
Sajarah
ico
Sajarah

Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi kita lan kita
bakal mangsuli sanalika bisa.

Read More
Distribusi Pabrik
ico
Distribusi Pabrik

Produk kasebut diekspor menyang provinsi pedalaman lan
wilayah lan diekspor menyang Rusia ....

Read More
Kontak Pakar
ico
Kontak Pakar

Nggawe masa depan
bebarengan, Zhongtai gatherstalents....

Read More
Budaya perusahaan
ico
Budaya perusahaan

Imbang, diakses, terus-terusan lan klebu. Iku
nduweni konotasi sugih kawicaksanan....

Read More

WULANG BEBASAN
Industri inti

Kimia Hijau

Ngleksanakake transformasi sumber daya Xinjiang lan strategi "telung basa lan siji saluran", kanthi sregep ngembangake klor-alkali...

Ekologi Kapas Spinning

Tanduran lan akuisisi kapas, bahan mentah serat selulosa lan manufaktur serat, manufaktur lan penjualan serat sintetik, pemintalan, pangolahan lan penjualan ...

Layanan Rantai Pasokan

Ngleksanakake strategi "Dual Carbon" nasional, ningkataké kombinasi optimal saka batu bara, coalbed metana, gas alam, energi daya termal lan energi anyar ...

01 Kimia Ijo
02 Ekologi Kapas Spinning
03 Layanan Rantai Suplai

PUSAT PAWARTA
Zhontai News & Blog

Wang Pingyang, ketua Shenzhen Energy Group, wis ditransfer menyang ketua Xinjiang Zhongtai Group
The 12th China International Chlor Alkali Conference is scheduled to be held in Hangzhou from November 6-8, 2024.
Wartawan Ngunjungi Pabrik|Produktivitas Kualitas Anyar ing pabrik intelijen kawicaksanan
Kabar apik|Fukang Energy diidentifikasi minangka kumpulan pertama "Perusahaan teknologi tinggi Nasional" ing 2023
  • 2023-05-06
    Wang Pingyang Ketua Shen...

    Miturut akun umum wechat resmi Xinjiang Zhongtai (Group) Co., LTD. (sabanjure diarani "Grup Zhongtai"), Grup Zhongtai Xinjiang nganakake forum riset khusus Departemen Inovasi lan Teknologi tanggal 4 Mei. Wang Pingyang, Sekretaris Partai lan Ketua Grup Zhongtai, rawuh ing rapat kasebut lan menehi pidato.

  • 2024-05-16
    The 12th China International C...

    In 2024, with continuous adjustment of the international energy structure, issues such as energy conservation and carbon reduction, compliance with international conventions, and improving operational efficiency remain the focus of industry players as the global chlor-alkali industry still faces many evolving changes.

  • 2024-02-29
    Wartawan Ngunjungi Pabrik|...

    Apa owah-owahan produktivitas anyar? Wangsulane yaiku teknologi ilmu anyar, mode produksi anyar lan wujud industri anyar.

  • 2023-11-28
    Kabar apik|Fukang Energy was id...

    Bubar, Kantor Grup Utama Nasional kanggo Identifikasi lan Manajemen Perusahaan Berteknologi Tinggi nerbitake dhaptar kumpulan pertama perusahaan teknologi tinggi sing diidentifikasi lan dilaporake dening institusi identifikasi Wilayah Otonomi Uygur Xinjiang ing taun 2023, lan Fukang Energy ana. ing antarane.

PUSAT PRODUK
Produk Utama

CPVC

Amarga sifat-sifat sing apik banget, bahan CPVC akeh digunakake ing lapangan ing ngisor iki: Industri kimia: CPVC bisa digunakake ing pipa kimia, katup, tangki panyimpenan, lan peralatan liyane. Bisa tahan suhu dhuwur lan media korosif, lan nduweni kekuatan mekanik lan resistensi tekanan sing apik.

1,4 Butanediol

1,4-butanediol (Butane-1,4-diol) minangka zat organik kanthi rumus molekul C4H10O2 lan bobot molekul 90.12. Cairan berminyak ora ana warna utawa kuning. Bisa kobong, titik beku 20.1 ℃, indeks bias 1.4461. Iku larut ing metanol, etanol, aseton, lan rada larut ing eter. Iku higroskopis, rasane pait, lan rasane rada manis.

PET

Properties: A flake lancip lan alus transparent. Digawe saka plastik, adhesive, karet utawa bahan liyane. Panjelasan ilmiah yaiku: materi rong dimensi sing dibentuk dening deposisi atom, molekul utawa ion ing permukaan substrat.

Bahan Biodegradable PBAT

PBAT minangka plastik biodegradable termoplastik. Iki minangka kopolimer saka butilena adipate lan butilena tereftalat. Wis loro karakteristik PBA lan PBT.

Resin Polipropilena Kab

Resin Polieter Klor

Ketahanan korosi: Resin epoksi klorin nduweni resistensi sing apik kanggo saponifikasi, lan atom klorin ing rantai molekul stabil banget, menehi produk tahan korosi sing dhuwur kanggo banyu, asam, alkali, lan uyah.

Resin PVC utama (PVC), soda kaustik membran ionik, serat viscose, benang viscose BDO PTA lan produk liyane, sing terus diekspor menyang Rusia, Asia Tengah, Asia Kidul, Amerika Kidul lan Afrika lan negara liya lan wilayah kanthi pasar dhuwur. kesadaran lan kredibilitas.