Omah> Product > Kimia Hijau > CPVC

polivinil klorida klorinasi; cPVC

polivinil klorida klorinasi; cPVC


Amarga sifat-sifat sing apik, bahan CPVC digunakake ing lapangan ing ngisor iki:

Industri kimia: CPVC bisa digunakake ing pipa kimia, katup, tangki panyimpenan, lan peralatan liyane. Bisa tahan suhu dhuwur lan media korosif, lan nduweni kekuatan mekanik lan resistensi tekanan sing apik.

    Share
    Property

    Produk CPVC nduweni kaluwihan saka resistance suhu dhuwur, resistance karat, kekuatan mechanical dhuwur, lan karakteristik liyane, lan bisa digunakake digunakake ing kimia, construction, electrical, pharmaceutical, lan kothak liyane.

    Resistance suhu dhuwur: Dibandhingake karo PVC biasa, CPVC nduweni suhu distorsi panas sing luwih dhuwur lan bisa digunakake kanthi stabil ing lingkungan sing luwih dhuwur tinimbang 90 ℃.

    Resistansi korosi: Bahan CPVC nduweni ketahanan korosi sing apik lan bisa digunakake ing lingkungan asam lan alkalin, uga karo ion klorin, oksidan, lan media korosif liyane.

    Kekuwatan mekanik: CPVC nduweni kekuatan mekanik sing dhuwur, resistensi dampak sing apik, lan resistensi tekanan, lan bisa nahan pasukan lan tekanan eksternal tartamtu.

    Resistensi UV: Materi CPVC relatif stabil marang radiasi UV lan ora gampang tuwa utawa pucet.

    Kinerja insulasi listrik sing apik: Materi CPVC nduweni kinerja insulasi listrik sing apik lan bisa digunakake ing peralatan listrik lan lapangan liyane.

    Weldability: materi CPVC bisa disambungake dening welding solvent utawa welding panas-nyawiji, karo kekuatan sambungan dhuwur lan kurang rawan kanggo bocor banyu.

    Perlindhungan lingkungan: Materi CPVC ora ngemot zat sing mbebayani kayata halogen lan logam abot lan nyukupi syarat perlindungan lingkungan.

    Apik resistance panas: Suhu titik softening punika 120 ° C nalika isi klorin punika 67%. Mulane, resistance panas CPVC 20 ~ 40ºC luwih dhuwur tinimbang polyvinyl chloride, lan produk CPVC ora deform ing nggodhok banyu.

    Sipat mekanik sing luwih apik: Ing suhu sing luwih dhuwur, sawetara sifat CPVC kayata kekuatan tarik, kekuatan lentur lan kekerasan luwih apik dibandhingake karo PVC, kanthi kaku sing luwih dhuwur. Nanging, kinerja impact CPVC luwih elek tinimbang PVC lan suda kanthi nambah isi klorin.

    resistance karat apik: tahan kanggo asam lan alkali ing suhu dhuwur, ora eroded dening asam hidroklorat utawa uap klorin panas, tahan kanggo alkana linear lan lenga, etc., karo resistance karat banget.

    Tahan api sing apik: Nduwe karakteristik tahan api lan kenceng udara sing apik. Ing suhu dhuwur, wis resistance jampel dhuwur lan mundhut dielektrik cilik, lan wis resistance semangat banget.

    Kinerja pangolahan sing apik: CPVC bisa digunakake kanggo cara sing umum digunakake ing pangolahan PVC kaku, yaiku, ekstrusi, injeksi, calendering, ngowahi, panggilingan lan pengeboran bisa ditindakake ing peralatan pangolahan PVC, lan tingkat shrinkage produk Low.

    Properti liyane: Amarga kandungan klorin sing dhuwur, CPVC ora kobong lan tahan api sing apik. CPVC uga nduweni sifat insulasi listrik sing apik, utamane resistensi insulasi sing dhuwur ing suhu dhuwur, mundhut dielektrik sing kurang, lan konduktivitas termal sing kurang, sing bisa digunakake ing produksi macem-macem bahan insulasi. Ing babagan sifat kimia, CPVC nduweni sifat sing padha karo PVC, lan bisa nolak asam lan alkali ing suhu dhuwur. CPVC ora diserang dening asam hidroklorat utawa uap hidrogen panas, lan uga tahan kanggo hidrokarbon rantai lurus lan lenga.


    Keterangan
    Tipe ekstrusi CPVC
    project Index
    njaba wêdakakêna putih
    Kandungan klorin% 67.0 ± 0.5
    Sieve rate% (liwat 0.355mm saringan) ≥99
    Kapadhetan katon g/ml ≥0.50
    Volatile% ≤0.3
    Cetakan injeksi CPVC
    project Index
    njaba wêdakakêna putih
    Kandungan klorin% 66.5 ± 0.5
    Sieve rate% (liwat 0.355mm saringan) ≥99
    Kapadhetan katon g/ml ≥0.55
    Volatile% ≤0.3


    aplikasi

    Panggunaan CPVC banget ekstensif, nyakup meh kabeh lapisan masyarakat. Utamane digunakake kanggo nggawe pipa, pipa banyu panas lan adhem, pipa kimia, pipa transportasi lapangan minyak; piring lan lembaran, bahan busa, bahan tahan api, bahan komposit, modifikasi serat vinil, lapisan lan adhesive, bahan insulasi listrik, cetakan injeksi.

    管材、管件、阀门(应用场景)_副本

    Paket, Transportasi, Panyimpenan

    Bentuk kemasan: 25KG/tas

    We nyedhiyani conto free 0.5-1kg, sampeyan mung kudu mbayar barang, please aran gratis kanggo hubungi kita yen perlu.


    Inquiry

    Hubungi Kita