Omah> Product > Kimia Hijau > BDO

1,4 Butanediol

1,4 Butanediol


1,4-butanediol (Butane-1,4-diol) minangka zat organik kanthi rumus molekul C4H10O2 lan bobot molekul 90.12. Penampilan kasebut minangka cairan berminyak sing ora ana warna utawa kuning. Kobong, titik beku 20.1 ℃, indeks bias 1.4461. Iku larut ing metanol, etanol, aseton, lan rada larut ing eter. Iku higroskopis, rasane pait, lan rasane rada manis.

    Share
    Property

    Amarga alangan teknis sing dhuwur lan sumber bahan mentah sing winates, produksi BDO global relatif konsentrasi. Ing taun 2011, kapasitas BDO global utamane disebarake ing Asia, Amerika Serikat lan Eropa, kanthi kapasitas BDO Asia yaiku 56.6%.

    1,4-butanediol (BDO) minangka bahan mentahan kimia organik lan kimia sing penting, sing bisa ngasilake akeh turunan kayata THF, PTMEG, GBL, lan liya-liyane. pharmaceutical, kosmetik lan lapangan liyane.

    Keterangan
    Jeneng Product Industri 1,4-Butanediol kode Q/652871 MKHG 001-2019
    Item Analisis Indeks Kualitas Kualitas sing diukur cara
    katon Cairan transparan tanpa warna, ora ana inpurity sing katon visual
    1,4-Butanediol,% ≥99.50 99.55 GB / T24768-2009
    2-Me thyl-1,4-butanediol,% 0.13 MKHG-T4-JC-003-2022
    Cyl.Aceta,% 0.09 MKHG-T4-JC-003-2022
    Banyu,% ≤0.03 0.0066 GB / T 6283

    Warna APHA Platinun-kobal, Hazen/Platinum kobal

    ≤10 4 GB / T 3143
    aplikasi
    11
    Plastik PBT
    21
    Spandex
    125
    polyurethane
    258
    Pharmaceutical
    Paket, Transportasi, Panyimpenan

    Packaging, Pengiriman lan Panyimpenan

    Packing: ISO TANK kaleng/drum ISO TANK 25 ton/TANK. 200kg/drum

    Transportasi: bisa diangkut liwat sepur, mobil lan kapal

    Panyimpenan: kedap udara, dipanasake ing suhu sing sithik

    Inquiry

    Hubungi Kita